Vapaussoturi > Tunnistaako joku?
Vapaussoturi-lehti ottaa vastaan lehdessä ja netissä julkaistavaksi sekä tunnistettavaksi etenkin vapaussotaan ja vapaaehtoisen maanpuolustustyön historiaan liittyviä mielenkiintoisia valokuvia.

Toimitus vastaanottaa kuvia ja tietoa niistä osoitteessa vmaatta.vapaussoturi@gmail.com

 
 1. kuvakulma
Tämän kuvan toimitukselle lähetti Jaakko Hakomäki. Kuvassa on pohjalaisia (vähäkyröläisiä) vapaussotureita. Oikealla seisova mies on Emil Vilhelm Kesti (1895–1960). Miesten hihatunnus VLS tarkoittanee Vaasan Läänin Suojeluskuntaa? Hakomäki ei ole aiemmin nähnyt tätä lyhennettä, VSK -lyhenteen kylläkin. Tämän lisäksi Vapaussoturi-lehden toimitus ottaa mielellään vastaan tietoa, jos joku lukijoista tunnistaisi kuvan muut miehet.
 
1. Kuvakulma_Vaps_4.2012
Oheisen kuvan toimitukselle lähetti Rauni Sankala. Kuvan henkilöt tiedetään, joukossa muun muassa Rauni Sankalan appi K. N. Sankala. Missä kuva on otettu?
 
Kuvakulma kuva3
Kuva on otettu vapaussodan jälkeen 1918. Eturivissä oikealla istuu jääkärivääpeli Jukka Hantula. Hänen lisäkseen on ainakin kolme muuta jääkäriä taskuissa olevista 27-merkeistä päätellen, mutta heidän tai muiden kuvassa olevien nimistä ei ole tietoa. Lisäksi puuttuu tarkempi tieto siitä missä ja milloin kuva on otettu.